Blogg

Duc d'O

Duc d'O

Ingen Duc d'O tryffel är den andra lik! Anledningen till detta är mycket enkel. Duc d'Os ljusa chokladmousse sänds en resa genom en stor bädd av chokladflingor, dansandes över dem sveper varje tryffel in sig i vildhet av belgisk choklad. Det är därför alla Duc d'O tryfflar är oanständigt läckra.
Duc d'O saga började år 1983, när Mr Hendrik Verhelst, en angelägen choklad älskare, gjorde sin dröm när han grundade sin egen choklad produktion, Duc d'O Chocolaterie. Omedelbart från början var hans uppdrag att förse konsumenterna med hög kvalitet till ett överkomligt pris. En tydlig och enkel strategi som lönat sig, då han såg tvåsiffrig tillväxt nästan varje år. Hans son, Paul Henri Verhelst, tog över ledningen av Duc d'O och förde in den 21: a århundradet. Sedan 2014 är Ducd'O är en del av Baronie gruppen, en stark internationell koncern som producerar toppkvalitets choklad i tio produktionsanläggningar.


Det finns inga varumärken att visa.