Blogg

Ekorrens Ekologiska

Ekorrens Ekologiska

Ekorrens Ekologiska grundades 2008 av Erika Hillergren och Charlotte Bladh André med en ambition om att visa att ekologiskt är gott och att bredda godishyllan med ett nyttigare alternativ. Hösten 2014 köptes Ekorrens Ekologiska av Arvid Nordquist som en naturlig addering till varumärket som står för smak och hållbarhet.

Med en stor övertygelse, energi och lust drog Erika Hillergren och Charlotte Bladh André igång Ekorrens Ekologiska år 2008. Det fick bli en ekorre, eftersom det är en pigg figur som jobbar hållbart. Dessutom börjar ekorren med bokstäverna eko. Ekorrens Ekologiska ska locka fler till att göra ekologiska val i hyllorna. Ett ekologiskt märke (som EU-lövet eller KRAV) berättar att varan är fri från konstigheter och gjord på ett hållbart sätt.

Ekorrens Ekologiska står även för en önskan om att fler ska upptäcka att ekologiskt är bättre – både för vår hälsa, för djuren och naturen. Vi svenskar är världsmästare i godisätning och vi är många som funderar på vad vi egentligen stoppar i oss.


Det finns inga varumärken att visa.