Blogg

Goodio

Goodio

Goodio choklads historia började år 2012 av en slump i en diet som plötsligt förvandlas hela livet. Tänk om det fanns ett livsmedel varumärke- Du kan lita på? Produkterna skulle vara läckra och av bästa kvalitet och produceras av miljövänliga hållbara jordbruksmetoder . Goodio bestämde sig för att agera och startade sin egna chokladfabrik. År 2013 lanserade vi deras första choklad.
År 2016 har Goodio nio olika smaker! 

Goodio är en dynamisk ny generation av choklad tillverkare, modig föregångare och läcker rebell. Goodio tror att livsmedelsföretag bör vara öppna, rättvisa och miljövänliga . Goodios uppdrag är att leverera helhets välbefinnande och glädje med våra Goodio varor som är bra för kropp, själ och vår älskade planet. Vårdande, smaskigheter och glädje är de krafter som driver Goodio. Det är deras ära att omfamna ansvar att stödja och samarbeta med bönderna samt alla medarbetareI stället för att konkurrera, så samarbetar  Goodio choklad med likasinnade människor med stora idéer, hjärtan och beslutsamhet att lyckas - for greater good.
-Goodio - en söt Revolution

Goodio choklad görs från böna till kaka i deras lilla chokladfabrik i Helsingfors. Goodios kakao och andra ingredienser sten mals i låg temperatur under två till tre dagar för att säkerställa den rika och fyllig smaken och texturen av choklad.  Sötman till Goodios choklad kommer från kokossocker som sägs vara den mest hållbara sötningsmedel i världen.  


Produktjämförelse (0)


Goodio 53% Licorice & Sea Buckthorn

Goodio 53% Licorice & Sea Buckthorn

Goodio 53% Licorice & Sea BuckthornSöt lakrits och pittoriska nordiska havtorn i kombination med..

49 kr

Goodio Blueberry 61%

Goodio Blueberry 61%

 Goodio Blueberry 61%Blueberry är alla nordbors favorit. Denna choklad får sin smak som kommer ..

49 kr

Goodio Coconut

Goodio Coconut

Blandning av rå kakao och krämig kokosnöt, vilket resulterar i en söt mjölkchokladmak som smälter sm..

49 kr

Goodio Coffee 56%

Goodio Coffee 56%

Goodio Coffee 56% Stjärnorna av den här chokladen är Johan & Nyströms och är rik och mångsi..

49 kr

Goodio Mint 65%

Goodio Mint 65%

Goodio Cool Mint 65%Cool mint är en frisk mint choklad. Myntan som vi använder är odlad i Finland på..

49 kr

Visar 1 till 5 av 5 ( 1 sidor )