Blogg

Marou

Marou

Marou faiseurs de chocolat startade sin chokladproduktion för endast två år sedan, men deras vackra chokladkakor har redan fått spridning i franska Elle och Vogue samt genom ett samarbete med tidningen Wallpaper erbjuder de en särskild Wallpaperchoklad i begränsad utgåva. Den rena chokladen från Marou produceras från böna till chokladkaka i Vietnam. Kakaobönorna är uteslutande av sorten Trinitario som odlas småskaligt av kakaobönder i Mekongdeltat, sluttningarna vid Annamitics vidder och det centrala höglandet. Chokladkakorna produceras i Saigon och packas för hand in i de förgyllda tapetmönstrade pappersförpackningarna.


Produktjämförelse (0)


Marou Ba Ria 76 %

Marou Ba Ria 76 %

Marou Ba Ria 76 % Vietnam 100 gr Mycket fruktig och syrlig, citron, ananas och mango, med vis..

69 kr

Marou Ben Tre 78 %

Marou Ben Tre 78 %

Marou Ben Tre 78 % Vietnam 80 gr Först fruktig syrlig som en mogen mandarin med smörkolanoter..

69 kr

Marou Dong Nai 72 %

Marou Dong Nai 72 %

Marou Dong Nai 72 % Vietnam  Krämiga kakaonoter, ananas, kryddnejlika och kanderade apelsinska..

69 kr

Marou Lam Dong 74%

Marou Lam Dong 74%

Marou Lam Dong 74 % Vietnam 100 gr Fyllig, syrlig smak med tydlig ton av vitpeppar, tobak, pä..

69 kr

Marou Tien Giang 70 %

Marou Tien Giang 70 %

Marou Tien Giang 70 % Vietnam Jordig, går över i en grön fruktighet, omogna bananer, grön papr..

69 kr

Marou Tien Giang 80% Wallpaper Edition

Marou Tien Giang 80% Wallpaper Edition

Marou Wallpaper Edition Tien Giang 80% Vietnam 80 gr. Tung och fyllig smak med mycket syra oc..

69 kr

Marou Treasure Island ¾

Marou Treasure Island ¾

Marou Treasure Island ¾ cacao Vietnam 80 gr Soja och glutenfri! Tydligt nötiga noter av cas..

69 kr

Visar 1 till 7 av 7 ( 1 sidor )