Blogg

Om Sega Gubben

 

 Historien om Sega Gubben

 

Butiken på Brunnsgatan (Annedal, Gbg) har funnits i 12 år men är sedan 7 år tillbaka ett familjeägt företag och vi har sen dess utökat vårt sortiment, både på godis och tobak.

 

Vi blir Sega Gubben

 Nu tar vi butiken ett steg längre - vi har bytt namn och utökat butiksytan till ca 300 kvm !! Detta innebär ännu större sortiment på lösgodis, naturgodis, choklad, påsar, chips, dricka, glass och presentartiklar.

Nytt är också att vi har två kassor för att kunna serva er ännu bättre!

 Sega Gubben är en av Göteborgs största och mest välsorterade godisbutiker. Här hittar du ett helt rum med mörk choklad och ett helt rum med premium-lakrits! Självklart har vi också det bästa och mest kvalitativa lösgodiset - allt till ett och samma pris – oavsett märke.

I snacks och dricka-rummet hittar du chips, naturgodis och dricka. Vi har bland annat ett stort sortiment av importläsk, såsom Mtn Dew, Snapple, Vanilla coke mm.

Vid leksaksväggen kan barnen hitta mycket roligt och ni som är lite äldre kan minnas tillbaka med en massa klassiskt godis från barndomen.

 

Man utvecklas med tiden

 Under hösten 2013 firade vi 1 år med pompa och ståt. Strax därefter påbörjades den största ombyggnaden i butiken sen vi flyttade in. Det var bygget av den som vi lite löst kallar "premium"-avdelningen. En lite lyxigare, rymlig avdelning med ännu mer lakrits!

Ett helt rum faktiskt, precis till höger hittar man vårt nya choklad rum där choklad älskaren kan florera. Med ett breddat utbud av Valrhona och en av Göteborgs största Lindt-avdelning.

 Här hittar man underbara chips från engelska Burts (med dess storsäljande Guinness-chips) och tryffelchipsen från spanska Torres. Glöm inte heller att plocka med ett sexpack San Pellegrino-läsk till chipsen, helt underbart goda!

"Premium-avdelningen" hade premiär i oktober 2013 och man får väl kalla den en succé, med bara lovord från våra kunder.

Sega Gubben Frozen Yogurt

Nu när vi hade fått ordning på den delen av butiken som vi gick och störde oss på så var vi näst intill nöjda, med ett litet undantag. Det vänstra hörnet, det till vänster om lakritsrummet. En sån där del
som vi inte riktigt fick till bra. Man ändrade lite och ett par veckor senare, var man där igen.

Då föddes idén om en Frozen Yoghurt-avdelning!

 Sega gubben Frozen Yogurt var född. Sagt och gjort så röjde vi bort det gamla och började bygga. Maskiner, kylar och skyltar beställdes och allt färdigställdes i början på maj. Lagom till Göteborgsvarvet den 17 maj 2014 var det premiär, ännu en succé hoppas vi. Hur som helst så känns vi ännu mer kompletta nu, när vi även kan erbjuda Frozen Yoghurt och mjukglass med självbetjäning.

 Varmt välkomna till Sega Gubben 

Martin, Marcus och Kent