Blogg

Reber

Reber

Reber- över 150 år av traditionell konfektyr!

Konditorn Peter Reber, öppnade det första Reber konditorit och konditori kafé i München 1865. Han gjorde snart ett namn för sig med sina hemlagade godsaker och hans kafé blev en mycket omtyckt mötesplats för invånarna i München.
År 1938 flyttade Reber familjen deras huvudsakliga café i centrala Bad Reichenhall , där företagets huvudkontor ligger idag. Mycket har förändrats sedan starten, även om företaget ägs av familjens femte generationen, de traditionella recepten är fortfarande noga bevakade och kafékulturen är fortfarande en viktig del. Omkring 200.000 gäster besöker Café Reber i Bad Reichenhall och de två butikerna i Salzburg varje år för att njuta av dess utsökta konditori i en unik miljö.

Framgångssagan bakom Äkta Reber Mozart-Kugeln®, som snabbt blev känd över hela världen, började här i Bad Reichenhall , och det är här de produceras än idag. Reber är idag stolta över att vara Tysklands marknadsledande tillverkare av Mozart-Kugeln, och med ca. 500.000 Mozart-Kugeln producerade per dag, är Reber även globalt marknadsledare * av denna specialitet inom premiumsegmentet.

                                     



Det finns inga varumärken att visa.