Blogg

San Nicasio

San Nicasio

San Nicasio gör förmodligen de godaste och mest exklusiva potatischipsen i världen? Högkvalitativ ursprungspotatis, friterad i lokalt producerad extra virgin olivolja i låg temperatur och därefter saltade med rosa salt från Himalaya. Inget mer, inget mindre!

Resan mot det perfekta chipset startade 1999 då chipsmaster Rafael del Rosal bestämde sig för att göra något unikt. Han var trött på chips av dålig potatis och med alldeles för mycket kryddor. Ledorden skulle vara smak, kunskap och hälsa. Med potatis från katalonien, olivolja från Cordoba och rosa salt från Himalaya lyckades han skapa den typ av chips han var övertygad om att världen skulle älska. Producerad i liten skala och därefter förpackad i specialpåsar för att säkerställa bästa kvalitet hela vägen. Ett chips producerat helt enligt tankarna med Slow Food.

Rafael skulle få rätt - San Nicasio är nu flerfaldigt belönade för sin kvalitet och säljs idag i exklusiva butiker, restauranger och hotell över hela världen!!

   




Det finns inga varumärken att visa.