Blogg

Vita Coco

Vita Coco

För tio år sedan, under en tillfällig utflykt till en New York bar, träffade barndomsvänner Mike Kirban och Ira Liran två unga kvinnor från Brasilien.  Strax efter den natten, hoppade Ira på ett plan till Brasilien för att träffa av flickorna och fick veta att kokos vatten hypen var verklig. När Mike kom ner några månader senare gjorde dom slag i saken för att ta kokos vatten till USA.
Vita Coco föddes.

Vita Coco är helt naturligt, super-återfuktande, fettfritt, kolesterolfritt, närings- och kaliumrikt, mega-elektrolytiskt kokosvatten!

I ett nötskal lever vi det goda livet. Om du inte kan ta dig till söderhavet så får söderhavet komma till dig i form av en läskande Vita Coco. “Fique tranquilo” [det vill säga ”ta det lugnt”], se upp världen, här kommer vi! Som sagt, Vita Coco är inte bara en lycklig, tropisk dryck som definierar kärnan av Brasilien, det är ett sätt att leva. Saude!

 

År 2004, reste Vita cocos grundare Mike och Ira till sandstränderna i Brasilien för att producera den allra första omgången av Vita Coco med en litet kollektiv av lokala kokos bönder. Saker och ting har förändrats mycket sedan de första dagarna (Vita Coco driver nu fabriker i tropiska länder över hela världen), men en viktig sak har inte förändrats: vår respekt och uppskattning för de människor och platser som dom är beroende av varje dag. Vita Coco Project är deras sätt att stödja och tacka sin släkt (inklusive Moder Jord). För utan dem skulle det inte finnas något Vita Coco.


Produktjämförelse (0)


Vita Coco Ananas

Vita Coco Ananas

Vita coco natural with pineapple Sommaren 2004 lanserades succén Vita Coco och har direkt tagit ..

25 kr

Vita Coco Lemonade

Vita Coco Lemonade

Vita Coco Lemonade Sommaren 2004 lanserades succén Vita Coco och har direkt tagit marknaden med ..

25 kr

Vita Coco Naturell

Vita Coco Naturell

Vita Coco Naturell Sommaren 2004 lanserades succén Vita Coco och har direkt tagit marknaden med ..

25 kr

Visar 1 till 3 av 3 ( 1 sidor )